Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 30 iunie 2011

ro

30 Jun, 2011 13:48 1922 Marime text

Suntem alături de colega noastră Daniela Andreescu în marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a medicului stomatolog Constantin Gheorghe Andreescu. Dumnezeu să-l odihnească! Colegii din BNR - Agenţia Constanţa.

Familia Safta, cu adâncă durere în suflet, anunţă trecerea în nefiinţă a soţiei, mamei şi bunicii Fănica Safta, fost inginer la I.V.V. Constanţa. Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Niculescu, iar slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Cimitirului Central, la ora 12.00. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu durere în suflet, cu imensă suferinţă, soţia Daniela şi fiica Anda anunţă încetarea din viaţă a medicului stomatolog Constantin Gheorghe Andreescu, pe care nu-l vom uita niciodată. A fost printre noi o vreme şi ne-a marcat existenţa cu personalitatea şi bunătatea lui, vitalitatea debordantă şi profesionalismul impecabil. Înmormântarea va avea loc vineri, 1 iulie 2011, ora 10, la Cimitirul Municipal Constanţa (vizavi de Energia). Dumnezeu să-i ofere odihnă şi pace veşnică!

Familia Ercuş Ioan şi Irina este alături de Mădălina Iliescu în greaua încercare suferită prin decesul prematur al mamei sale. Sincere condoleanţe!

Familia Nagy anunţă cu durere în suflet decesul celui care a fost un soţ iubitor, părinte şi bunic, profesor Gheorghe Nagy. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Naşterea Sf. Ioan Botezătorul din Eforie Sud, în data de 30.06.2011, orele 13.00. Dumnezeu să-l odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii