Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 29 martie 2012

ro

29 Mar, 2012 15:18 1884 Marime text

cruce.jpgCu adâncă durere mă despart de nepreţuita mea mamă, Victoria Ştefănescu, care a păşit în lumea celor drepţi. Linişte şi odihnă veşnică pentru ea! Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, la ora 13.00, la Biserica Cimitirului Central Constanţa. Crizantema Mazilu.

Cu regrete în suflet anunţăm trecerea în eternitate a iubitei noastre mame şi bunici, Victoria Ştefănescu. O vom păstra veşnic în inimile noastre! Familia Mazilu Crizantema-fiică, Cosmin, Horaţio şi Monica-nepoţi şi Alesia-strănepoată. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Cu sufletul înlăcrimat suntem alături de verişoara şi nepoţii noştri în greaua suferinţă pricinuită de decesul scumpei lor mame şi bunici, Victoria Ştefănescu, mătuşa noastră. Îi vom păstra veşnic amintirea în sufletele noastre. Fam. Piescu.

Cu adâncă durere în suflet, Victoria-soţie, Lucian-fiu, Luminiţa-noră, Irina şi Mihnea-nepoţi, anunţă încetarea din viaţă a celui ce a fost col. r. Cernat Ioan. Slujba religioasă va avea loc astăzi, ora 12.00, la Capela Militară.

Cu inimile pline de durere, familiile Costel Cernat anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost tată şi socru iubitor, col. r. Cernat Ioan.

Fam. Muşu Cristian şi Elena este alături de cumnatul Cernat Lucian în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui său, col. r. Cernat Ioan. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii