Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 28 martie 2012

ro

28 Mar, 2012 15:04 1874 Marime text

cruce.jpg

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa regretă trecerea în nefiinţă a fostului magistrat Valentin Iancu, om cu un caracter desăvârşit. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Magistraţii şi personalul auxiliar de la Tribunalul Constanţa deplâng trecerea în nefiinţă a fostului judecător Valentin Iancu, om şi coleg extraordinar. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Camera Executorilor Judecătoreşti Constanţa anunţă cu profundă îndurerare trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Preşedintele Tribunalului Constanţa - Iancu Valentin. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Avocaţii din Baroul Constanţa sunt alături de familia îndoliată a domnului judecător Iancu Valentin. Dumnezeu să-l odihnească!

Familiile Grasu Gheorghe şi Creţu Alexandru deplâng fulgerătoarea dispariţie a celui ce a fost judecător Valentin Iancu, un om cu totul deosebit. Suntem alături de familia îndurerată. Odihnească-se în pace!

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă a iubitei noastre soţii, mame, bunici, Cleopatra Ozun. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 12.00, la Cimitirul Viile Noi. N-o vom uita niciodată!

Familia Şerban şi locatarii blocului DR33, scara B, Soveja, sunt alături de familia îndurerată pentru pierderea scumpei lor Cleopatra Ozun. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

În aceste clipe dureroase, când profesorul Mihai Contanu îşi ia un ultim adio de la tatăl său, colegii din Sindicatul Liber al Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar Constanţa îi sunt alături în rugăciunile pentru odihna celui retras în veşnicie.

Cu adâncă durere în suflet, Victoria-soţie, Lucian-fiu, Luminiţa-noră, Irina şi Mihnea-nepoţi anunţă încetarea din viaţă a celui ce a fost col. r. Cernat Ioan. Slujba religioasă va avea loc mâine, ora 12.00, la Capela Militară.

Cu inimile pline de durere, fam. Costel Cernat anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost tată şi socru iubitor, col. r. Cernat Ioan.

Familia Muşu Cristian şi Elena este alături de cumnatul Cernat Lucian în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a tatălui său, col. r. Cernat Ioan. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii