Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 26 aprilie 2012

ro

26 Apr, 2012 15:45 2751 Marime text

cruce.jpgColegii din cadrul Sucursalei de Servicii Port Constanţa sunt alături de Manuela Topală în greaua încercare pricinuită de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe!

Te-ai stins ca o lumânare sub privirile noastre şi orice efort de a te ţine lângă noi a fost în zadar. Dumnezeu a hotărât că te vrea lângă El şi mama ta. Cu multă durere, tata, sora, cumnatul anunţă încetarea din viaţă a lui Vişan Gheorghe Silviu. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.00, cu plecare de la Casa Albastră, la Cimitirul Palazu Mare.

Suntem alături de buna noastră prietenă Mariana Budeanu în marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a fratelui său drag, Doru Budeanu. Dumnezeu să-l odihnească! Rodica – Costel.

Un suflet bun s-a ridicat la cer departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă lacrimi şi tristeţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe fratele meu, Budeaunu Dorel, fost taximetrist la General Taxi. Sora Mariana.

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe! Suntem alături de nepotul şi vărul nostru Budeanu Mihai în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de plecarea spre cele veşnice a tatălui, Budeanu Dorel. Mătuşa Geta şi verişoara Elena. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu inimile pline de durere, anunţăm încetarea din viaţă a celui ce a fost frate şi unchi, Budeanu Dorel. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Sora Nuţi şi nepoţii Marian şi Mirela.

Te-ai stins puţin câte puţin sub privirile mele neputincioase. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei rămâne în inima mea, dragul meu frate, Budeanu Dorel. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică! Sora Mariana.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă după o lungă şi grea suferinţă a iubitului nostru tată şi socru, Budeanu Dorel. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 13.00, de la Casa Mortuară Niculescu (strada Theodor Burada). Nu te vom uita niciodată!

Din partea familiei Păun Niculina Stan şi a verilor Nicoleta, Marian, Marinela şi Marian, transmitem sincere condoleanţe familiei Grijincu în greaua pierdere suferită. Dumnezeu să-l odihnească!

Consternaţi de durere, Elena şi Ane, aduc un ultim omagiu celui ce a fost un tată şi un soţ exemplar, Gheorghe Grijincu, om de aleasă nobleţe şi onestitate. Sincere condoleanţe soţiei şi fiilor îndureraţi – Magdalena, George-Alexandru şi David-Cristian! Dumnezeu să-l odihnească!

Din partea nepotului Alexandru Marian, împreună cu soţia şi copilul, sincere condoleanţe familiei Grijincu Magdalena, George-Alexandru şi David-Cristian în greaua pierdere a celui ce a fost soţ, tată şi unchi, Gheorghe Grijincu.

Din partea familiei Perioc Cristian şi Alina, sincere condoleanţe familiei îndurerate de pierderea scumpului lor soţ şi tată, Gheorghe Grijincu. Odihnească-se în pace!

Din partea naşilor fam. Păun, transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercare prin pierderea celui ce a fost un soţ şi tată iubitor, Gheorghe Grijincu. Dumnezeu să-l odihnească!

Din partea finilor Pecheanu Alex şi Vali, un ultim omagiu pentru naşul nostru, Gheorghe Grijincu. Odihnească-se în pace!

Din partea verilor Vasile şi Alina Enciu, sincere condoleanţe familiei Grijincu Magdalena, George şi David pentru greau pierdere a soţului şi tatălui!

Cu adâncă durere în suflet, din partea finilor Alexandru-Nicolae, împreună cu soţia şi finuţa Daria, transmit sincere condoleanţe familiei Grijincu Magdalena, George şi David. Dumnezeu să- odihnească!

Din partea verilor Alin Coşcoveanu şi Mirela Păun, sincere condoleanţe familiei Grijincu Magdalena, George şi David.

Din partea familiei Odică, sincere condoleanţe familiei Grijincu Magdalena, George şi David!

Cu adâncă durere în suflet, socrii Constantin şi Marilena Raţă, transmitem condoleanţe familiei Grijincu Magda, George şi David în greaua încercare.

Un gol imens ne-a lăsat în suflet, după o lungă şi nedreaptă suferinţă, răpus de o boală necruţătoare la vârsta de 50 de ani, cel care a fost Grijincu George. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnaţii şi cumnatele.

Colectivul „Înainte SCM“ este alături de familia Vişan la dispariţia fulgerătoare a celui ce a fost Vişan Gheorghe. Sincere condoleanţe şi Dumnezeu să-l ierte!

Suntem alături de Magda Grijincu în dureroasa pierdere a soţului său, Grijincu George, 50 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Mătuşile şi verii.

Un suflet bun s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă lacrimi şi tristeţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Grijincu George, 50 de ani. Magda-soţie, George şi David-fii.

Aşa cum şi-a dorit, în mod discret şi demn, s-a desprins din efemerul existenţei, la numai 50 de ani, Grijincu George. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mircea-frate, Laura-cumnată, Anca şi Cristina-nepoate, Ştefy-strănepot.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm plecarea în eternitate, la numai 50 de ani, a lui Grijincu George. Dumnezeu să-l odihnească! Doru-frate, Rodica şi Elena-surori.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii