Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 24 aprilie 2012

ro

24 Apr, 2012 15:01 1704 Marime text

cruce.jpgMembrii Asociaţiei Aromâne din Dobrogea „Picurarlu de la pind“ deplâng chemarea pe tărâmul celălalt, mult prea timpurie, a omului de cultură, Ioan Popişteanu, apropiat al aromânilor dobrogeni, mereu îndatoritor, a susţinut cu pasiune şi onestitate faptele naţional-culturale în Dobrogea natală. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Chemarea dincolo atât de neaşteptată şi dureros de devreme a jovialului, optimistului, omului de caracter şi înaltă ţinută morală, Ioan Popişteanu, lasă un loc de neînlocuit, nu numai în sânul familiei, ci al întregii culturi dobrogene de astăzi. Ctitor şi organizator de fapte şi instituţii naţional-culturale la Tomis, plurivalentul dobrogean a înnobilat inconfundabil dimensiunea spirituală a României de la mare. Dumnezeu să-l aibă în paza Lui!

Membrii filialei Constanţa a Societăţii de Ştiinţe Istorice din România, deplâng încetarea fulgerătoare din viaţă a omului de cultura şi iubitor al istoriei, Popişteanu Ioan, editor şi a numeroase cărţi de istorie, el însuşi creator de istorie, regretatul dispărut lasă un gol în cultura dobrogeană de astăzi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia anunţă cu durere trecerea în nefiinţă a celui care a fost soţ, tată şi bunic, Alexandru Predescu. Cortegiul funerar va pleca astăzi, ora 15.00, de la locuinţa proprie (strada Labirint). Slujba religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Ştefan (Parc Gară). Înhumarea va avea loc la Cimitirul Municipal (Baba Novac). Linişte şi odihnă veşnică!

Nicolae Dobre, născut în anul 1953, decedat în data de 22.04.2012, va fi înmormântat în data de 24.04.2013, ora 12.00, în Cimitirul din comuna Gârliciu, jud. Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii