Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 22 mai 2012

ro

22 May, 2012 14:43 2083 Marime text

cruce.jpgSoţia Cornelia, copiii şi nepoţii Daniel, Claudia, Andreea, Patrik, Diana, Lucian, Elisa şi Daria, cu adâncă durere anunţăm trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Roman Dan Nestor. Înmormântarea va avea loc astăzi, la Biserica Sfântul Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, Agigea, ora 11.30.

Personalul SC Complex Siret SA Mamaia este alături de colega Nestor Cornelia şi îşi exprimă condoleanţe pentru trecerea în eternitate a soţului său, Roman Dan Nestor. Dumnezeu să-l odihnească!

Cu regret în suflet, familia Pătroiescu este alături de familia Nestor. Sincere condoleanţe în amintirea celui ce a fost un om cu totul deosebit, Roman Dan Nestor.

Familia Ciucuraş Costel şi Tudoriţa regretă moartea celei care a fost o prietenă şi o vecină de excepţie, Marica Ciobanu. Linişte şi odihnă veşnică!

Cu mult regret şi o nemărginită durere în sufletele noastre, anunţăm că pe 19 mai 2012 a încetat prematur din viaţă, la locuinţa din Wurzburg, Germania, Ferendino Leontina (Tina) fostă salariată a IJP Constanţa. Dumnezeu să o ocrotească, iar noi, familiile Mihăilescu, Ferendino şi Ivan, în veci nu o vom uita.

Colegii sunt alături de doamna Alina Dimitriev, director al Şcolii „Dan Barbilian“ nr. 28 Constanţa, în greaua încercare suferită prin pierderea tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu durere, anunţăm decesul doctorului Miasak Sorin. Înmormântarea va avea loc mâine, la Cimitirul Central, la ora 14.00. Familia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii