Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 2 august 2011

ro

02 Aug, 2011 15:16 1532 Marime text

Cu imensă durere în suflet şi dor nemărginit, aducem la cunoştinţă trecerea în lumea celor drepţi, la 57 de ani, a dragului nostru şoţ, tată şi bunic, Taşcu Şuţu. Îndurerare şi întristare la pierderea unui om de un extraordinar caracter. Pentru bunătatea, generozitatea şi devotamentul pe care le-a avut de-a lungul întregii sale vieţi, îi vom păstra o veşnică şi luminoasă amintire. Dumnezeu să-l odihnească! Zoia-soţie, George-fiu, Anca-noră. Înmormântarea va avea loc astăzi, 2 august. Cortegiul funerar va pleca la ora 12.00, de la domiciliu, strada Aron Pumnu, nr.2, spre Biserca Albă „Adormirea Maicii Domnului II" şi Cimitirul Central.

Durerea asrde mai rău decât flacăra, lacrimile se adună mai repede decât ploaia, lumea a rămas golită de un suflet bun, cerul mai strălucitor cu o stea, pentru fiul Sile, Carmen-noră şi Tase-nepot. Dumnezeu sa-l odihnească. Nu te vom uita niciodată.

Familia Mişu Iancu deplânge fulgerătoarea dispariţie a celui care a fost cuscru Taşcu Şuţu. Suntem alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-l odihnească!

Colectivul Liceului Energetic Constanţa este alături de fostul coleg, Tudor Chiru, în durerea pricinuită de decesul soţiei. Sincere condoleanţe!

Familia Stere Pufleni deplânge fulgerătoarea dispariţie a celui care a fost cuscru Taşcu Şuţu. Suntem alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-l odihnească!

Familia Apostol Gigică fulgerătoarea dispariţie a celui care a fost cumnat Taşcu Şuţu. Suntem alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-l odihnească!

Familia Enache Raftu regretă moartea celui ce a fost un cumnat de excepţie Taşcu Şuţu. Linişte şi odihnă veşnică! Regrete etrene!

Lacrimi de durere, flori de iubire pe tristul mormânt, amintire veşnică pentru bunul nostru cumnat Taşcu Şuţu. Suntem alături de familie în greaua suferinţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Niculae Tiţu.

Colectivul de la SC MISU SRL îşi exprimă regretul profund şi este alături de George şi Anca Şuţu pentru dispariţia celui ce le-a fost tată Taşcu Şuţu. Regrete eterne!

Cumnaţii Dabîrleanu Marian şi Nina, compasiune pentru familie, lacrimi pentru iubitul nostru cumnat. Regrete eterne!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii