Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 11 august 2012

ro

11 Aug, 2012 17:36 1854 Marime text

cruce.jpgElena Cumpănă - mamă, Constantin Cumpănă-frate, Ioan Popa-soţ, Tudor Alexandru Popa-fiu, Andrei Dorian Cumpănă-nepot îşi exprimă consternarea şi durerea cauzate de dispariţia celei ce a fost POPA RODICA-fiică, soră, soţie, mamă şi mătuşă, un suflet inegalabil, un OM între OAMENI, imposibil de înlocuit în inimile şi amintirile noastre.

Fie ca sufletul ei să fie primit de Dumnezeu!

Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră (lângă intrarea în Cimitirul Central Constanţa).

Serviciul religios va avea loc la Biserica Sfânta Parascheva de la Cimitirul Central, iar înmormântarea este programată în ziua de duminică, 11.08.2012., ora 12.00 la locul de veci de la Cimitirul Central Constanţa.

Cu adâncă durere în suflet, familia Verdeş anunţă decesul scumpului lor soţ, tată, socru şi bunic, Verdeş Constantin. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!

Colectivul Credit Europe Bank - sucursala Constanţa este alături de domnul director Paul Verdeş în aceste momente de grea încercare la despărţirea de tatăl său. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească!

Cu nesfârşită durere, familia anunţă plecarea dintre noi a fiinţei minunate care a fost Diana Sauciuc, născută Vasiliu, învăţătoare desăvârşită. În decursul carierei a modelat spiritual şi artistic generaţii de copii care au fost mândria acestui oraş. Un pios omagiu pentru acest om deosebit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii