Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă - 25 iulie 2012

ro

25 Jul, 2012 15:11 946 Marime text

85.277  din 25 iulie 2012


BULETIN DE PRESĂ


În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat la nivelul judeţului 4 acţiuni, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6450 lei.

Astăzi 25 iulie a.c., în intervalul 11.00 -  13.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa vor organiza o activitate de prevenire a accidentelor rutiere pentru a marca "Ziua Europeană a Siguranţei Rutiere". Activitatea se va desfăşura în tot judeţul Constanţa.


ACTIVITATEA RUTIERĂ


În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 389 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.000 lei.
 
      Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a două accidente.

La data de 24 iulie a.c.,ora 17.20, în municipiul Constanţa, I. Eugenia de 67 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Eliberării şi ajungând în apropiere de intersecţie cu strada Dezrobirii a accidentat uşor pe G. Valeria de 72 ani care a traversat partea carosabilă pe marcajul pietonal.

La data de 24 iulie a.c., ora 18.15, în municipiul Constanţa, T. Cătălin Ioan de 25 ani, a condus un autoturism pe strada I. G. Duca în banda numărul unu de circulaţie şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din cauza neatenţiei în conducere a pătruns în banda numărul doi de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de F. Doru de 57 ani.
Din impact cel de-al doilea autoturism s-a deplasat pe sensul opus unde a acroşat un minor de 17 ani, care se afla pe axul părţii carosabile, după care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus fiind condus de D. Constantin de 34 ani, pe care l-a proiectat într-un autoturism parcat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

În ceea ce priveşte faptele antisociale, la nivelul Serviciului Rutier Constanţa a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 24 iulie a.c., ora 24.30, în Mangalia, a fost depistat I. Levent, de 21 ani, din localitate, conducând un autoturism pe strada Rozelor fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală .

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii