Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romtelecom le da cuvantul doamnelor si domnisoarelor

ro

16 Nov, 2009 19:48 1118 Marime text


“Cine nu pretuieste femeile? Cine nu încearcă să le facă pe plac şi să le înţeleagă nevoile chiar dacă uneori pare cel mai dificil lucru din lume? Ei bine, noi, la Romtelecom, le apreciem şi le respectăm şi tocmai le-am făcut cadou un concept special de voce, Pentru Ea, o premieră în domeniul telecom”, spune Joerg Zeddies, Director Comercial, segmentul rezidenţial, Romtelecom.
Produsul de voce pe care îl oferim în cadrul acestui concept este abonamentul Voce Fix Nelimitat, care conţine minute nelimitate gratuite, oricând, în reţeaua Romtelecom şi către orice destinaţie naţională fixă. Promoţia Voce pentru Ea este disponibilă începând cu 16 noiembrie pentru noile cliente ale Romtelecom, dar şi pentru cele existente. Tariful pentru acest abonament este de 9 euro pe lună, fără TVA. 
“Facem studii frecvente prin care încercăm să ne înţelegem cât mai bine clienţii, să rezonăm cu aşteptările şi nevoile pe care le au. Ne uităm cu aceeaşi atenţie către toate segmentele, în funcţie de vârstă, sex, preocupări şi alte elemente definitorii care ne sunt utile pentru a dezvolta oferte, servicii şi produse specifice. De această dată, ne-am uitat cu foarte multă atenţie către segmentul feminin şi, pentru că rezultatele ne-au arătat ca femeile vorbesc la telefon mai mult decât barbaţii, folosind cu precădere telefonia fixă, am venit cu acest nou  concept”, mai spune Joerg Zeddies, Director Comercial, segmentul rezidenţial, Romtelecom.
Clientele noi care optează pentru promoţia Voce Pentru Ea vor fi răsfăţate de către companie cu surprize utile şi colorate, precum un telefon modern cadou, care să le facă şi mai placute şi confortabile lungile convorbiri telefonice de care se pot bucura acum.
Acestă promoţie poate fi  achiziţionată şi de către domni, dar cadourile sunt un răsfaţ în special pentru doamne şi domnişoare.
Recent, Romtelecom şi-a redefinit portofoliul de voce, oferindu-le mai multe beneficii clienţilor rezidenţiali ai companiei. Noul portofoliu de voce pentru clienţii persoane fizice constă în 5 abonamente cu până la 4000 de minute gratuite către orice destinaţie fixă naţională şi până la 400 de minute către orice reţea naţională mobilă, fixă sau internaţională. În plus, clienţii care se abonează până la 31 decembrie 2009 vor beneficia de abonamente reduse cu până la 20%, iar clienţii care se abonează atât la serviciul de voce, cât şi la cel ADSL vor avea in plus abonamente de voce reduse cu până la 30%, începând de la 4,9 Euro fără TVA.

Mai multe detalii despre serviciile şi produsle oferite de companie sunt disponibile  pe www.romtelecom.ro, în magazinele Romtelecom sau sunând la 1930 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom).
Relaţii Publice
16 noiembrie 2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii