Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vinurile Dobrogei, altfel decât le ştiai“ Degustare gratuită din diamantele viticulturii de la malul mării, în Constanţa (galerie foto)

ro

16 Jul, 2016 00:00 6362 Marime text
 

Evenimentul „Vinurile Dobrogei, altfel decât le ştiai“ va avea loc în Constanţa, luni, începând cu ora 19.00, la Irish Pub. Este un nou eveniment de degustare şi nu avea cum să aibă loc în altă parte decât în cel mai reprezentativ oraş al regiunii şi într-un local cu o tradiţie de peste 15 ani în rândul constănţenilor şi turiştilor.
 
Astfel, Crama Darie, Crama Histria, Crama Trantu, Domeniile Clos des Colombes şi Alira Vinul îi vor întâmpina pe clienţii locului cu o degustare a celor mai reprezentative vinuri din portofoliu. Reprezentanţii cramelor se vor afla la dispoziţia publicului, pentru a oferi informaţii celor interesaţi.
 
Degustarea este gratuită pentru clienţii prezenţi, luni, la Irish Pub Constanţa.
 
Campania de promovare „Vinurile Dobrogei, altfel decât le ştiai” este o acţiune culturală de recuperare, valorizare şi promovare a vinurilor şi a destinaţiilor turistice regionale, iniţiată de revista Vinul.Ro, împreună cu wineshop-ul Vinmag.RO.
 
„Ne-am propus ca în această vară să aducem aproape de tine - toate la un loc sau separate, oriunde în România! - diamantele neştiute ale viticulturii de la malul mării. Intri pe www.vinmag.ro şi găseşti acolo, cu detalii despre gustul şi aromele fiecăruia, cu o scurtă prezentare a cramelor şi a oamenilor care le dau naştere. Pentru că vinul bun e, în primul rând, umanitate şi caracter. Iar Dobrogea le are din plin pe amândouă“, spun reprezentanţii campaniei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii