Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vinul saptamanii - Cabernet Sauvignon Soare 2005

ro

31 Jan, 2011 02:42 5159 Marime text
vinul_soare.jpgIntrerupem "Vinul saptamanii" cu un anunt deosebit de important pentru tara: astazi si maine (29-30 ianuarie 2011), are loc Targul "Zilele Vinul.Ro" intre orele 11.030-19.00, la restaurantul Margo Lounge din Centrul Vechi al Capitalei (Str Lipscani Nr 29-33, in apropierea Bancii Nationale). 14 producatori si importatori de top din Romania isi vor deschide cele mai bune sticle pentru public aici: Alcovin Macin, Casa Panciu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, Corcova Roy & Damboviceanu, SERVE, Senator Wine, Vinarte, VinChile si WineRo

O oportunitate care nu trebuie ratata de niciun iubitor al vinului, cu-atat mai mult cu cat vor fi oferte speciale, preturi de producator, vinuri in editii limitate etc. Evenimentul este unul "fara cravata", relaxat. Taxa de intrare este de 20 lei / persoana, bani in care e inclusa si o mica gustare, nu doar degustarea. Pe langa posibilitatea petrecerii unei dupa-amieze pline de gust si de a discuta direct si prieteneste cu creatorii unora dintre cele mai bune vinuri romanesti, va mai dau un motiv sa veniti la Margo Lounge: vizitatorii vor putea castiga, prin tragere la sorti, cate o sticla de vin la 5 minute (mai exact, la fiecare jumatate de ora vor fi trasi la sorti cate 6 castigatori). Profesionistii din industria ospitalitatii au si ei ocazia sa castige premii constand in accesorii pentru servirea vinului, precum si o vitrina frigorifica specializata, cu capacitatea de 40 de sticle.

Cu aceeasi ocazie are loc si o frumoasa expozitie de pictura (cu vanzare) semnata Anne Nebert: Memories of My Dreamworld. Evenimentul este recomandat de Magic FM.

Acum, despre vin. Soare 2005 (DOC-CMD Samburesti, 12,8 % vol. alc., sec, Prod.: Vinarte) este unul dintre cele mai bune vinuri din soiul Cabernet Sauvignon din tara. Un vin cu arome evoluate si complexe, o constructie de arome vegetale, de fruct, ciuperci si condimente. Gustul cu senzatii dulci-catifelate primeste suport structural din partea aciditatii bine integrate. Taninii barbatesti contribuie la textura densa si complexa, in postgustul intens lasand alaturi de tonurile de fructe confiate (caise, stafide, prune) si impresii de condiment, ierburi aromate si lemn.

Poate fi gasit in restaurante si magazine specializate la pretul aproximativ de 100 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii