Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DEICHMANN deschide primul magazin la Constanta

ro

30 Oct, 2011 17:04 4860 Marime text

p51110891.jpgCu 43 de magazine pe teritoriul Romaniei, DEICHMANN continua extinderea retelei sale in toate orasele din tara. Pentru anul 2011, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa a avut ca obiectiv deschiderea a inca 12 magazine in orasele din Romania. De la inceputul anului si pana acum, DEICHMANN a deschis magazine in Ramnicu Valcea, Sighetul Marmatiei, Galati, Craiova, Iasi, Targu Mures si Ploiesti.

Pe 28 octombrie are loc inaugurarea primului magazin DEICHMANN Constanta, in Maritimo Shooping Center de pe strada Aurel Vlaicu nr 220.

Pana la incheierea anului acesta, DEICHMANN va avea in Romania 48 de magazine si in mod sigur politica de extindere va continua si anul urmator.

DEICHMANN exista in Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt,Vaslui, Timisoara,Reghin, Medias, Iasi, Bistrita, Drobeta Turnu Severin,Iasi Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Craiova Ploiesti si Constanta. In capitala, DEICHMANN a deschis 4 magazine in Mall Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza si Afi Palace Cotroceni, in timp ce in Pitesti, Arad, BacauIasi si Targu Mures, DEICHMANN detine cate 2 magazine.

In anul 2010 la vanzarea de incaltaminte in Romania, DEICHMANN a atins o crestere semnificativa de 56% pana la 1,36 milioane perechi, cifra de afaceri bruta crescand pana la 115,98 milioane lei. DEICHMANN a inaugurat in anul 2010, 15 noi magazine, sucursala din Romania oferind 120 noi locuri de munca si incheiand anul 2010 cu 340 angajati in total.

Stilul modern si confortabil sunt principalele atribute ale brandului, iar datorita modelelor variate si preturilor accesibile, DEICHMANN este unul dintre magazinele preferate ale romanilor

Note pentru editori:

Grupul DEICHMANN, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piata european in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 30,000 angajati pe plan international. Sub numele DEICHMANN activeaza filiale in Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia si Ungaria. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). In 2011 s-au alaturat Portugalia si Serbia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii