Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De sarbatori cele mai noi trenduri se gasesc la Maritimo

ro

30 Nov, 2011 16:58 3252 Marime text

maritimo_christmas2011_resize.jpgIn acest an, chiar si Mos Craciun isi face cumparaturile din Constanta... de la Maritimo Shopping Center, cel mai mare mall de la mare, pentru ca de sarbatori cele mai noi trenduri se gasesc la Maritimo.

"Pentru sezonul de Craciun am pregatit un mixt de evenimente dedicat oamenilor din Constanta, cu scopul de a sarbatori impreuna un Craciun fericit, dar totodata pentru a stabili un nou trend pentru ceea ce inseamna sarbatorile de sfarsit de an. Planul nostru este sa oferim vizitatorilor nostri o poveste de Craciun cu un plus de fashion, cu momente speciale, surprize uimitoare, muzica, dans si o multime de cadouri", declara oficialii Maritimo Shopping Center.

In acest sezon de Craciun organizatorii au pregatit multe surprize pentru vizitatorii Maritimo. Pe data de 01 decembrie va fi declarat deschis sezonul de Craciun si toata lumea va fi invitata incepand cu ora 19:00 la un Christmas Fashion Show unic. Invitatul special al evenimentului este Mos Craciun, care, impreuna cu ajutoarele sale, vor prezenta intr-un musical de poveste tendintele vestimentare de Craciun. Ajutoarele Mosului - doamna Craciun si elfitele - vor prezenta pe podium costumele pentru sezonul 2011. Cei care vor participa la spectacol vor avea ocazia unica de-a descoperi primii ce poarta Mos Craciun in acest an.

Mos Craciun isi va stabili resedinta, impreuna cu Ateliere de Lucru ale Elfilor la Maritimo Shopping Center, iar pe 06 decembrie isi va deschide casa pentru public pentru a inaugura impreuna noua sa resedinta. Toti copiii sunt invitati sa-i aduca personal scrisorile de Craciun Mosului si sa se bucure de surprizele pe care el le-a pregatit pentru ei: colinde, bunatati, jocuri si cadouri - primii 500 de copii care vor ajunge la Maritimo, cu scrisoarea pentru Mos Craciun vor primi pe loc un cadou.

In perioada 06 - 23 decembrie, elfii lui Mos Craciun vor gazdui in zile special selectate de ei workshopuri de 2 ore pentru copiii interesati sa afle trendul din acest an pentru Craciun (fetitele vor invata cum sa confectioneze decoratiuni din hartie, vor realiza accesorii vestimentare, iar baietii vor asambla jucarii din lemn, va picta stele din lemn sau globuri). In plus, toate scolile din Constanta sunt invitate sa organizeze GRATUIT la Maritimo Serbarea de Craciun, impreuna cu parintii si Mos Craciun.

Pe data de 16 decembrie, Maritimo si Mos Craciun vor gazdui cel mai mare concert de Craciun din Constanta, Sunetul Muzicii de Craciun, unde Voltaj, Nico si Akcent vor incalzi atmosfera cu un colaj de colinde si cantece de Craciun. De la concert nu va lipsi Mos Craciun, care pe tot parcursul serii va interactiona cu artistii si publicul, si va prezenta noul sau costum la moda.

De asemenea, intre 01 decembrie 2011 si 07 ianuarie 2012 Maritimo organizeaza Tombola de Craciun, in care la achizitionarea de produse din magazinele participante de minim 100 de ron vizitatorii vor putea castiga premii zilnice, constand in vouchere de cumparaturi de 200 RON si marele premiu un voucher de cumparaturi de 5.000 RON, impreuna cu titlul de "Rege/Regina al Mall-ului".

Situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu Maritimo Shopping Center este cel mai mare mall din Constanta cu o suprafata de peste 50.000 metri patrati. Maritimo gazduieste peste 130 de magazine ce includ branduri internationale precum C&A, H&M, Hervis, Humanic, Massimo Dutti, New Look, New Yorker, Peek&Cloppenburg si Zara. Constantenii se pot bucura de oportunitati multiple de petrecere a timpului liber: o zona atractiva de restaurante si cafenele, centru de fitness, squash si biliard. Un cinematograf multiplex cu opt sali administrat de Cinema City se va deschide in primavara lui 2012. O parcare generoasa cu 2.200 de locuri va asigura accesul facil si confortabil pentru constanteni si turisti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii