Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tâlhar ghinionist

ro

22 Aug, 2013 13:53 2426 Marime text
Șeful pompierilor constănțeni s-a aflat la un pas să cadă în capcana indivizilor care fac bani din ...iarbă verde. Un bărbat l-a contactat telefonic, i-a spus că este medic și că are nevoie de bani pentru tratamentul unui pacient aflat în stare gravă. Falsul doctor nu a știut pe cine sună, iar cazul a ajuns în atenția oamenilor legii. Iar individul, în arest!
Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de şeful ISU Dobrogea, colonelul Viorel Jianu, că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic, spunându-i că este medic în cadrul unui spital din Constanţa. Apelantul a solicitat apoi o sumă de bani pentru un tânăr care ar fi urmat un tratament medicamentos.
„A sunat un cetățean care s-a dat drept medic și a solicitat sprijin financiar pentru medicația unui pacient. Întrucât vocea și datele furnizate păreau suspecte, inspectorul șef a verificat informația și a constatat că este un fals”, a declarat Paula Anghel, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.
Șeful pompierilor a dat câteva telefoane și a aflat imediat că persoana care sunase nu era medic în cadrul niciunui spital din Constanţa. Așa că a anunțat Poliția.
„Suspectul, folosind o calitate mincinoasă, a solicitat mai multe sume de bani de la persoane din Constanța și din țară”, a declarat Carmen Șerbănescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.
O echipă a Serviciului de Investigații Criminale a intervenit şi l-a prins în flagrant pe individul care pusese la cale înșelăciunea. Anchetatorii au stabilit că bărbatul este recidivist și mai solicitase și primise diferite sume de bani și de la alte persoane. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile și va fi judecat pentru înșelăciune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii