Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil a fost găsit mort în apele mării

ro

02 Aug, 2013 16:13 2556 Marime text
Un copil dat dispărut de 3 zile, a fost găsit mort vineri dimineață pe o plajă din Constanța. Apelul la 112 a fost făcut de un turist care a văzut cadavrul pe malul mării.

Copilul avea vârsta de 6 ani. Era din Deleni dar locuia în  Constanța fără forme legale, împreună cu părinții și alți 5 frați. Numai că vacanța acestora s-a încheiat tragic. Vineri dimineață cineva anunța că trupul unui copil plutește la malul mării pe plaja 3 Papuci din Constanța.

„Am fost solicitați la numărul de urgență 112 pentru un copil găsit decedat pe plaja 3 Papuci. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj tip C cu medic, care a constatat că este vorba despre un copil de aproximativ 6 ani găsit decedat de mai multe zile.”, a declarat dr. Broască Aura, medic Ambulanță Constanța.

Părinții nu știu în ce condiții s-a înecat copilul, mai ales că nu a anunțat atunci cand a plecat de acasă, unde și cu cine este. Apelul la ambulanță a fost făcut vineri dimineață în jurul orei 9.30. Din păcate medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul copilului.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, au identificat minorul, au anunțat familia și au declanșat ancheta. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Constanța, în vederea efectuării necropsiei.”, a declarat Carmen Șerbănescu, ag. pp. IPJ Constanța.

Copilul a fost identificat chiar de mama lui. Trupul a fost transportat la medicina legală, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum şi când a avut loc înecul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii