Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teroristul de origine siriană, Omar Hayssam, a fost transferat la Penitenciarul Rahova

ro

23 Jul, 2013 19:35 1932 Marime text
Ministerul de Interne a precizat astăzi, în jurul prânzului, că Omar Hayssam a fost transferat “dintr-un Centru de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Române într-o unitate din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.”

"Reamintim faptul că acesta s-a aflat, din data de 19 iulie a.c., în custodia Poliției Române, fiind introdus într-un Centru de Reținere și Arest Preventiv pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele său. Acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru bancrută frauduloasă în iunie 2010, la 20 de ani închisoare pentru acte de terorism în octombrie 2012 și la 16 ani închisoare pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni în noiembrie 2012", se precizează într-un comunicat al Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Teroristul sirian se află în arest la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne pentru 21 de zile, perioadă ce reprezintă carantina. După expirarea acestei perioade o comisie va hotărî dacă care Omar Hayssam va fi repartizat într-un regim de detenție, conform faptelor pentru care a fost condamnat. În funcție de acest lucru, el poate rămâne in continuare la Penitenciarul Rahova, într-un regim de maximă siguranță sau poate fi transferat la alt penitenciar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii