Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte victime, la spital

ro

24 Jul, 2013 10:35 2263 Marime text
Drumul spre casă s-a transformat într-o cursă a morții pentru o familie din Năvodari. Autoturismul de teren în care se afla a derapat într-o curbă periculoasă și s-a răsturnat în câmp, spre disperarea șoferului, care îi avea în mașină pe cei doi copii de opt și respectiv cinci ani, dar și pe soția însărcinată. Prin clipe de groază a trecut și o femeie din Brăila, după ce a adormit la volan și a intrat cu mașina pe câmp, a lovit un copac și s-a răsturnat într-un șanț. Pe locul din dreapta era copilul său, de numai 12 ani. Toate cele șapte persoane sunt acum pe patul de spital. 
Puțin după miezul nopții, mai multe echipaje de la Ambulanță se îndreptau spre localitatea constănțeană Tariverde. Cinci persoane, printre care și doi copii și o femeie însărcinată, aveau nevoie de asistență medicală de urgență, după un teribil accident de circulație.

“Am fost solicitați pentru un accident, s-au deplasat două ambulanțe, iar la fața locului au fost identificate cinci victime, cu leziuni minore, care au fost transportate ulterior la Spitalul Județean”, a declarat directorul medical SAJ Constanța, dr. Marian Beciu.

Într-o curbă periculoasă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, Jeep-ul a fost proiectat în decor și s-a răsturnat, de mai multe ori, până să se oprească în mijocul câmpului.
„Pe DN22, la ieșire din localitatea Tariverde, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multe persoane. Cauza accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, a declarat Ag. Șef PP. Cristian Gîrțu.
La câteva zeci de minute, tragedia avea să lovească din nou. Pe drumul ce leagă localitățile constănțene Hârșova de Ghindărești, s-a produs un grav accident de circulație.
Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului spun că, după urmele de pe carosabil, cel mai probabil, femeia a adormit la volan și a ieșit de pe șosea, unde a lovit un pom, a dărâmat un indicator rutier și s-a răsturnat în șanț.
„Pe DN2A în dreptul KM 121 a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Conducătoarea auto mergea pe relația Constanța – Hârșova, iar în dreptul KM 121 pierde controlul direcției de deplasare către stânga și se oprește într-un canal de colectare a apelor pluviale.”, a declarat Ag. Șef PP. Cristian Gîrțu.
Cei doi au fost preluați de ambulanță și duși la Spitalul din Hârșova. Medicii spun că băiatul de 12 ani a scăpat cu traumatisme ușoare, însă în cazul mamei sale, lucrurile se complică. Femeia a fost transferată, de urgență, la Spitalul Clinic Județean Constanța, cu răni grave la picioare și, cel mai probabil, va fi supusă unei intervenții chirurgicale.
Polițiștii au fost nevoiți să oprească traficul pe Drumul Național 2A, preț de câteva minute, pentru ca cei de la tractare să poată recupera mormanul de fiare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii