Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții Crucii Roșii sar în ajutorul lui Sinan Anefi, bărbatul care suferă de arterită

ro

07 Aug, 2013 20:18 2913 Marime text
Sunt mulți oameni care se confruntă cu probleme grave de sănătate și se lovesc de lipsa banilor și implicit de nepăsarea medicilor atunci când trebuie să se trateze. Unul din aceștia este Sinan Anefi, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Constanța, diagnosticat cu arterită. Imobilizat într-un scaun cu rotile, bărbatul a suferit numeroase intervenții chirurgicale de-a lungul celor 13 ani de când i-a fost depistată boala.

Rând pe rând i-au fost amputate degetele de la mâini și ambele picioare. Acum riscă să facă cangrenă la picior dacă nu este operat de urgență. Chiar dacă trece prin dureri cumplite medicii i-au întors spatele pentru că nu are resurse financiare.Impresionat de situația acestuia, Bari Nerdin, președintele fundației Islamul Azi nu a stat pe gânduri și i-a întins o mână de ajutor pentru a avea ce pune pe masă de Bayram. Acesta a primit mai multe pachete cu alimente, fructe dar și băuturi răcoritoare.
Mereu dispusă să sară în ajutorul celor aflați în suferință, Carmen Lungu, președintele Crucii Roșii filiala Constanța l-a vizitat pe Sinan Anefi. Aceasta nu a venit cu mâna goală și i-a adus alimente . Mai mult, i-a promis că va face tot posibilul să aibă acces la îngrijire medicală și să poată fi operat.

“Am venit la acest caz social în urma campaniei Litoral Tv. E un caz grav, încercăm să fim alături cu alimente prin programul “Banca de alimente”, dar nu ne oprim aici. Dânsul are nevoie de a i se amputa iarăși o parte din picior. Vom încerca să luăm legătura cu clinici chiar și cu Primăria Constanța și sper că vom găsi sprijin.” a declarat Carmen Lungu, președinte filialei Crucea Roșie Constanța.
Sinan Anefi are nevoie de noi să poată trece prin acest impas. Chiar dacă a avut parte numai de necazuri, bărbatul este optimist și continuă să spere că va trăi și zile mai bune. Acest lucru va fi posibil doar dacă vă implicați și dumneavoastră, cei de acasă! Persoanele care doresc să îi întindă o mână de ajutor indiferent sub ce formă pot apela la numărul 0241 760 306 .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii