Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Rămâi mereu la loc de frunte în inimile noastre, mare om!” Mesaje tulburătoare în urma decesului lui Robert Dănceanu

ro

31 Jul, 2014 20:09 2038 Marime text
Multimplu campion la box, originar din Mangalia, Robert Dănceanu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis într-o încăierare într-un club din Tenerife, de către spaniolul Moises Ruibal, scrie adevarul.ro. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, însă a decedat la scurt timp. Moises Ruibal, a fost reţinut de poliţişti. Un prieten de-al fostului pugilist a dezvăluit că tragedia a avut loc în weekend. Trupul neînsufleţit al campionului va fi adus la Mangalia, oraşul lui natal, unde urmează să fie înmormântat. Robert Dănceanu a asigurat securitatea copiilor lui Adrian Năstase, dar a fost şi bodyguradul lui Petre Roman.

Zeci de mesaje de condoleanțe au apărut pe contul de Facebook al fostului campion, lăsate atât de prietenii din România, cât și de cei din Spania.

Sorina Sweet scrie: „Dumnezeu să te aiba în pază Robert, ai fost și vei rămâne în sufletele noastre!!”. Angelo Mancini spune: „Rămâi mereu la loc de frunte în inimile noastre, mare om!”.

Costel Gabriel Ghinea plânge și el tragicul eveniment: „Offfffff Roberteeeee de ce ne-ai parasit :'''''''( nu am cuvinte, nu mai am cuvinteeeee, offf Doamne, Dumnezeu să te aibă în pază cumnateee!!!!!:'(.......”.

sursă: facebook


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii