Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezentare de modă de Ziua Marinei

ro

16 Aug, 2013 10:34 3603 Marime text
Turistii şi constănţenii care au trecut seara trecută prin staţiunea Mamaia au avut ocazie să asiste la o prezentare de modă semnată Cătălin Botezatu. În deschiderea evenimentului, Tomiris, regina Mesegeţilor, din numele căreia s-ar trage denumirea cetăţii Tomis, a făcut un tur de onoare printre invitaţi, flancată de soldaţi.  
Totul a început cu apariția Corinei Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării, cea care va fi constumată în Tomiris la Festivalul Antic Tomis din această seară. Însoțiță de 4 soldați desprinși parcă din filmele istorice grecești, aceasta a defilat înaintea prezentării de modă.
„Am venit în această seară pentru o prezentare de modă, pentru a invita turiștii aflați în acest moment în vacanță pe litoral, la Festivalul Antic Tomis, ediția a doua, un Festival la care noi am pus foarte mult suflet, foarte multă ambiție [...] îl așteptăm de un an, dar la fel ca și noi îl așteaptă mii de fani și simpatizanți ai acestui Festival. Așadar, dăm startul celui mai frumos, și în același timp, și celui mai fierbinte week-end din această vară”, a declarat Corina Martin, președinte Asociația Litoral – Delta Dunării.
Imediat după acest moment, au intrat în scenă modelele lui Cătălin Botezatu. În costume cu teme marine, fetele s-au unduit în jurul unei piscine ce oferea cadrului o notă romantică.
„Pentru că este Ziua Marinei și Sfânta Maria, am venit cu o colecție marinărească, o colecție mixtă, care abundă în manechine și manechini  [...] o colecție de vară, costume de baie, maiouri, dar puse în scenă după stilul caracteristic Cătălin Botezatu”, a declarat Cătălin Botezatu.
„Avem foarte multe evenimente în toată Mamaia și pe litoral [...] Mamaia cel puțin are cinci evenimente fulminante și tot week-end-ul va continua așa. Toți marcăm vârful sezonului, și toți petrecem foarte bine”, a spus Anca Nedea, hotelier.
Hotelierii spun că totul a fost organizat pentru a sărbători acest sezon estival, mai ales că în minivacanța de Ziua Marinei cei mai mulți dintre români au ales ca destinație de vacanțălitoralul românesc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii