Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru un oraş mai curat

ro

12 Aug, 2013 11:26 3368 Marime text
Cea de a patra ediție a ”Caravanei Polaris” a avut loc seara trecuta, în municipiul Constanţa. Mai mulți voluntari și promoteri au împărțit pliante și materiale sugestive în Portul Tomis.Peste 20 de voluntari s-au adunat în Portul Tomis din Constanţapentru a promova conceptul de orașcurat. Au împărțit materiale promoționale cu informaţii despre cum se poate menţine curăţenia precum și pliante referitoare la colectarea selectivă  și reciclare.
„Povestea cu organizarea e veche. Ne-am gândit acum 4 ani și de atunci am tot repetat. În fiecare an am avut această acțiune cu sprijinul companiei de salubrizare din Constanța. În al 4-lea an trebuie să fim mai silențioși [...] anii trecuți am făcut gălăgie, am avut tot felul de toboșari, și atunci am zis să nu deranjăm liniștea din Portul Turistic cu campanie noastră. Însă, ca imagine, vrem să fim văzuți și vrem să fim auziți”, a declarat Isabela Teodoroiu.
Voluntarii spun că au ales să participe la acest eveniment din dorința de a-i face și pe alții să conștientizeze importanța unui oraș mai curat.A patra ediție a ”Caravanei Polaris”, a avut ca drept scop conștientizarea oamenilor cu privire la problemele de mediu și la menținerea unui litoral mai curat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii