Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida Săgeata Năvodari – Dinamo II București nu ar trebui să le creeze mari emoții gazdelor (video)

ro

25 Apr, 2012 20:08 1865 Marime text
anunt_litoraltv.jpgPrivită din prisma locurilor pe care le ocupă în clasament cele două echipe, partida Săgeata Năvodari - Dinamo II București nu ar trebui să le creeze mari emoții gazdelor. În realitate, formația oaspete alcătuită din jucători tineri, bine pregătiți fizic, poate fi un adversar incomod și elevii antrenorului Aurel Șunda știu foarte bine asta.

Între două deplasări dificile, cea de la Constanța, din runda trecută și cea din etapa a 24-a, de la Tulcea, Săgeata Năvodari are un meci teoretic mai ușor. Miercuri, de la ora 17,00, pe stadionul Flacăra, din Năvodari, vine Dinamo II. Zece locuri și 14 puncte despart în clasament, cele două combatante. Cu toate astea, elevii antrenorului Aurel Șunda privesc cu toată seriozitatea, disputa din etapa a 23-a. Florin Popa crede în victoria echipei sale și într-o evoluție care să readucă publicul năvodărean la stadion.

Pe aceeași lungime de undă s-a situat și cel mai vechi component al formației dobrogene, Gheorghe Goșa, care în plus va socoti victoria ca pe un cadou pentru onomastica sa.

În formația gazdă nu va evolua Șicu, suspendat, dar va reveni Vezan, care și-a ispășit etapa de suspendare.

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Matei Ghioc

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii