Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noapte alba pentru politistii constanteni de la Rutiera (video)

ro

08 Oct, 2012 14:49 2715 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgOamenii legii au organizat o razie de amploare in tot judetul, iar tinta au reprezentat-o soferii care s-au urcat bauti la volan. Politistii au mizat pe tentatiile de week-end si s-au plasat strategic in cele mai "fierbinti" zone din trafic. Zeci de conducatori auto au picat proba etilotestului Drager. Si soferii din Navodari au avut parte de provocari.

Conducătorul auto din imagini face parte din randul `exceptiilor` care au inteles asumarea responsabilitatii pe care o implica şofatul. Şi, din pacate, statisticile vorbesc de la sine.

Tot mai multi conducatori auto incalca regurile de circulatie, de multe ori cu pretul unei vieti.

Alin si-a luat carnetul de conducere în urmă cu jumatate de an si odata trecut prin legislatia rutiera si examenul practic, a început să observe greşelile "colegilor" din trafic.

La capitolul premise de conducere, politistii constanteni au facut o descoperire socanta. Un barbat din Ovidiu a circulat fara drept timp de 16 ani.

Desi raziile organizate de Politia Rutiera reusesc sa-i tempereze cu sanctiuni si amenzi usturatoare pe soferii indisciplinati, efectul este temporar, iar lupta cu traficul din ce in ce mai agresiv este un angajament pe termen lung din partea oamenilor legii.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Gr

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii