Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodărenii se arată pesimişti în privinţa pachetelor pe care le primeau de Sărbători din partea autorităţilor locale (video)

ro

28 Nov, 2012 16:56 2616 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgArestarea primarului Nicolae Matei are efecte asupra locuitorilor din Năvodari. În acest an, cel mai probabil Sf. Nicolae nu va ajunge în casele copiilor care provin din familii cu venituri mici. Lipsa edilului Nicoale Matei de la Primărie afectează programul demarat de acesta prin care în fiecare an toţii micuţii din oraş primeau daruri din partea autorităţilor locale. Cum în lipsa primarului demersul trebuie sistat, chipurile multor persoane au devenit triste.

Năvodărenii şi-au pierdut speranţa că vor mai primi şi obişnuitele ajutoare de Crăciun. Dacă în ceilalţi ani, primarul avea grijă ca toţi pensionarii, indiferent de veniturile pe care le au, să primească un pachet cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de data aceasta nu mai are cine să semneze pentru distribuirea produselor. În lipsa primarului care este singura persoană autorizată să autorizeze bugetul pentru aceste pachete, şi acest program riscă să fie sistat.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alex Brinzaru

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii