Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Vreme de plimbare la malul mării

ro

21 Sep, 2013 17:24 2929 Marime text
Constănţenii nu simt că a venit toamna.Vremea frumoasă din acest week-end a scos din casă sute de persoane îndrăgostite de mare și dornice de plimbare.Faleza Cazinoului a fost  cucerită nu numai de constănțeni, dar și de turiștii veniți de departe, special pentru a admira marea.

“Este o vreme foarte frumoasă şi ne bucurăm de o zi însorită de toamnă şi o plimbare pe malul mării. Noi suntem veniţi de la Bucureşti. Am venit special, nu aveam ce face prin Bucureşti şi am zis să venim să vedem marea şi să ne plimbăm un pic pe la soare [...] soare de Constanţa.”, a spus un turist.

„Noi nu suntem din Constanţa [...] este primul week-end când ieşim să ne plimbăm. Suntem din Craiova şi este destul de frumos. Nu ştiu cum a fost în alţi ani, este cred că a doua oară când venim la Constanţa.”, a spus un alt turist venit la malul mării.

Temperaturile ridicate înregistrate la Constanţa i-au determinat pe cei mai curajoşi să facă şi baie în apa mării sau chiar scufundări în adâncuri.

„Pentru scufundări este nemaipomenită, mai ales că este singurul mijloc prin care se imită zborul. Pot să se dea mari cei cu delta-plan, cu parapante, cu căderi în gol de pe vârful munţilor. Senzaţia de zbor o obţii numai în apă.”, a spus un iubitor de scufundări.

În plimbarea lor, turiştii nu au trecut indiferenţi nici pe lângă caricaturiştii de la Cazino, alegând să se întoarcă acasă cu amintiri haioase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii