Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV „Vrei să fii...amanta mea?”

ro

17 Feb, 2014 15:57 2118 Marime text
Au încheiat week-end-ul cu zâmbetul pe buze! Comedia „Vrei să fii...amanta mea?” a adunat zeci de constănțeni la teatru, duminică seara! De data aceasta însă, piesa s-a jucat pe scena unui club din centrul vechi al Constanței. Trupa de teatru „Între culise” revine în atenția publicului cu una dintre cele mai îndrăgite piese jucate de tinerii actori.
“O comedie spumoasă, o comedie în care se întâmplă niște lucruri care, cu siguranță, se mai întâmplă și în casele altor oameni”, a spus actorul Ionuț Alexandru.
Comedia „Vrei să fii...amanta mea?” este perfectă pentru o seară de duminică, spun actorii. Surprinde aspecte de viață, care apar pe neprevăzute și pot transforma liniștea cotidiană într-o nebunie totală, abordată cu mult umor, tocmai pentru a le oferi spectatorilor o alternativă amuzantă de a privi lucrurile. Piesa este una dintre preferatele audienței, fie că este prezentată la teatru sau în spații mai puțin convenționale. Seara trecută, actorii au jucat pe scena improvizată a unui club din centrul vechi al orașului.
“Suntem o echipă cu foarte multe idei și multe idei duc la un rezultat excelent”, a spus Mălina Miu, PR club.
 
“E o chestier alternative care se practică destul de mult în orașele mari, unde lumea prefer cumva un mod mai liber de a merge la teatru, de a comunica cumva cu actorii mai liber. Când ești la teatru poate ești puțin reținut”, a declarat actorul Marian Adochiței.
“Îmi place cel mai mult să fiu într-un spațiu unde oamenii sunt foarte aproape de mine, pentru că oamenii respire aerul pe care îl respiri și tu, simt altfel [...] îi câștigi cumva mult mi ușor atunci când sunt lângă tine”, a declarat actorul Ionuț Alexandru.
Actul teatrul în spații neconvenționale se axează pe conținut, iar publicul a rezonat cu personajele la fiecare replică a acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii