Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Victor Ponta a mulțumit autorităților ungare pentru sprijinul acordat în urma tragediei rutiere de la Budapesta

ro

31 Aug, 2013 19:20 2073 Marime text
Prezent la Mamaia pentru deschiderea Şcolii politice a Organizaţiei de Femei a PSD,  prim-ministrul, Victor Ponta a renunțat la declarațiile politice, pentru a  transmite condoleanțe familiilor îndoliate în urma accidentului rutier din Ungaria și mulțumiri autorităților ungare pentru sprijinul și solidaritatea de care au dat dovadă în clipe grele pentru românii afectați de tragedie.
„Vreau să mulțumesc autorităților din Ungaria, Guvernului, Primului Ministru, Ministrului Sănătății, Ministrului Apărării care s-au implicat personal în acordarea întregului ajutor necesar pentru victimele accidentului care s-a comis de dimineață.”a spus premierul Victor Ponta.
Premierul a ținut să adrese condoleanțe familiilor îndoliate ale celor trei români care și-au pierdut viața în accident și să le asigure pe cele ale răniților, prin intermediul secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat,  că cele 18 victime au parte de tot sprijinul necesar.
„Avem acolo echipa de medici, colaborăm cu Ministerul de Externe, autoritățile consulare, cu colegii noștrii maghiari și absolut toate datele pentru familii, domnul Arafat are mandatul de a coordona activitatea de comunicare și evident luarea măsurilot care se impun.”a mai spus Ponta.
Tragedie rutieră din Ungaria a avut loc vineri, în jurul orei 5.40, ora locală, pe autostrada M5, pe direcţia Budapesta, fiind implicate mai multe autovehicule, printre care şi un microbuz din ţară. Trei români și-au pierdut viața şi alți 18, printre care și copii, au fost răniţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii