Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Un medic de la Sanatoriul Mangalia este cercetat penal

ro

13 Nov, 2013 22:08 2816 Marime text
Directorul medical al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia ( SBR) este cercetat penal pentru primire de foloase necuvenite, în urma unei sesizări anonime, primită la sediul Poliţiei din Mangalia.
 
Sesizarea cu privire la faptul că directorul medical al Sanatoriului Balnear ar fi cerut de la pacienţi anumite bunuri a fost făcută de un pacient din afara localităţii. În urma percheziţiei la cabinetul medicului, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri şi bani.
 
“Polițiștii, în baza unor informații, astăzi au acționat în respectiva instituție și au găsit în biroul unei femei de 60 de ani mai multe bunuri și bani care au fost însușite ca bunuri necuvenite. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală.” a declarat Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.
 
 
În fața poliţiştilor, medicul a declarat că toate bunurile şi banii au fost primite în semn de mulţumire pentru serviciile medicale oferite pacienţilor şi că nu a băgat mâna în buzunarul acestora.
 
La rândul său, managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia a declarat că va realiza o anchetă internă în acest caz.
 
“Am luat cunoștință de lucrurile care se petrec acolo. Mâine vom demara o anchetă cu caracter intern, vom solicita o notă informativă din partea doamnei doctor și vom lua măsurile ce se impun dacă se confirmă sesizările.” a spus Viorel Pascaru, managerul SBR Mangalia.
 
Medicul, o femeie în vârstă de 54 de ani, din Mangalia, deţinea funcţia de director medical de doi ani şi îşi desfăşura activitatea în unitatea medicală de mai bine de 20 de ani. Acum este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de primire de foloase necuvenite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii