Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Tulcenii vor avea pationar

ro

09 Oct, 2013 10:23 2313 Marime text
Surpriza pentru locuitorii din județul Tulcea. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să bată drumul până la Constanța dacă vor dori să se distreze. Primarul Constantin Hogea va construi un pationar în zona Lacului Ciuperca. Investiția se ridică la 100 de mii de euro. 
Deși se anunță o iarnă grea și friguroasă, primarul Constantin Hogea vine cu o surpriză pentru locuitorii din Tulcea. Până la 20 decembrie în zona Lacului Ciuperca, unde înainte era un bazar, va construi un patinoar.
“Avem oferte din partea a trei firme care se ocupă cu asemenea gen de lucrări. […] Locaţia este amfiteatrul de la baza grade¬ne¬lor de lângă Lacul Ciuperca, aco¬lo unde era odată bazarul”, a de¬clarat primarul Constantin Hogea.
Inițial, edilul vroia să închirieze un pationar, însă a ajuns la concluzia că diferența între prețul de închiriere și prețul de implementare este de aproximativ 35 de mii de euro.
“Plecasem de la ideea de a închiria un patinoar pentru că există şi un asemenea gen de oferte, patinoare mobile care se pot pune oriunde, şi ideea era să îl ducem în Piaţa Civică şi astfel să testăm opinia publică în legătură cu o asemenea funcţiune. Am solicitat celor trei socie¬tăţi care se ocupă şi cu închirieri o ofertă tehnică şi financiară legată de achiziţia unui asemenea gen de funcţiune. Noi am primit această ofertă tehnică şi financiară, urmează să supunem aprobării Consiliului Local procedura de a ne aproba investiţia şi, după ce vom primi aprobarea CL, vom face o selecţie de ofertă, conform legii pentru că la lucrările sub 100 de mii de euro, nu este nevoie să se facă licitaţie pe SEAP, ci se poate face şi prin selecţie de oferte.”, a mai spus primarul.
Primarul Constantin Hogea, are și o soluție pentru zona una va fi amplasat patinoarul. Acesta va reabilita gradenele, urmând ca aici să aibă loc diverse spectacole de teatru, concerte sau evenimente culturale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii