Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Tensiune la finalul Ligii I la fotbal

ro

14 May, 2014 16:28 1832 Marime text
În acest sezon, menținerea în prima Ligă este mai dificilă decât oricând. De asta s-au convins și antrenorii și jucătorii echipelor angrenate în această dură dispută, printre care și cei de la Săgeata Năvodari. Din păcate pentru spiritul de Fair play, meciurile nu s-au desfășurat doar pe teren, așa cum era normal. Lupta pentru supraviețuire a căpătat accente dure și tensiunea acumulată s-a simțit și la conferința de presă premergătoare jocului Dinamo București - Săgeata Năvodari, din etapa a 33-a. Antrenorul Cătălin Anghel și-a făcut calculele și vrea victoria în Ștefan cel Mare, pentru a nu avea emoții. Știe că nu va fi ușor, dar crede în șansa echipei sale.
 
“Este important să nu pierdem, însă ca să nu pierzi la Dinamo trebuie să pui probleme, trebuie să joci. În momentul în care nu ai mingea, nu marchezi sau nu pui probleme și nu ai o posesie, e clar. Am avut această problemă cu Astra, iar Dinamo este o echipă la fel de bună, și trebuie să jucăm și să luăm cele 3 puncte.” a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
 
Pe aceeași lungime de undă se situează și Viorel Dinu, unul dintre cei mai experimentați jucători dobrogeni.
 
„Ca să mai avem șanse trebuie să câștigăm meciul acesta. E bine pentru noi, mă gândesc acum, că două meciuri o să fie foarte importante. Patru echipe de la retrogradare o să joace între ele și bănuiesc că nu o să obțină toate câte 3 puncte, cum s-a întâmplat până acum. Dacă nu o să câștigăm, o să se vadă după etapa asta.” a afirmat Viorel Dinu, jucător la Săgeata Năvodari.

Aflată în zona retrogradării, Săgeata Năvodari mai are de jucat, runda viitoare, în deplasare cu Dinamo și marți, 20 mai, acasă cu CFR Cluj. Pentru a fi sigură că se va alinia și sezonul viitor la startul eșalonului de elită, trupa din nordul litoralului ar avea nevoie de toate cel 6 puncte puse în joc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii