Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Tarife neschimbate pe litoral

ro

01 Jul, 2014 19:42 1671 Marime text
Tarifele pentru pachetele de cazare pe litoral rămân neschimbate pe toată durata sezonului, dacă sunt achiziţionate de la agenţiile de turism, membre ANAT. 
Preţurile au fost negociate la Bursa Litoral şi lansate în cadrul programului Înscrieri Timpurii.
Litoralul românesc a rămas şi în această vară printre destinaţiile preferate de români. Cei mai mulţi dintre turişti şi-au rezervat sejururile cu mult timp înainte pentru a fi siguri că vor prinde un tarif bun. 
 
“Faţă de anul trecut este diferenţă mica. 150 lei am plătit mai mult pe 12 zile faţă de anul 2013”, ne-a spus un turist cazat într-unul din hotelurile din staţiunea Mamaia.
“Având în vedere că e 1 iulie, sunt preţuri bune”, a precizat un alt turist.
“Noi am luat bilete din iarnă şi nu îmi dau seama dacă preţurile sunt mai mari faţă de 2013. Am avut un discount pentru că am achiziţionat biletele mai devreme şi este foarte convenabil ca preţ”, ne-a spus o doamnă de vârsta a treia.
  
De la 1 iulie 2014, turiţtii beneficiază de aceleaşi preţuri, dacă achiziţionează pachetele de la agenţiile de turism membre ANAT, deoarece preţurile au fost negociate la Bursa Litoral şi încadrate în programul Înscrierii Timpurii.
 
„Fiecare om de afaceri care are o structură de cazare, pe hotelul său, vila sa ori pensiunea sa, are dreptul să mărească sau să scadă tarifele oricând doreşte. În principiu, noi recomandăm turiştilor români să meargă către agenţiile de turism acolo unde găsesc aceleaşi tarife contractate şi negociate toamna trecută şi lansate în programul Înscrieri timpurii, pentru că acestea nu se modifică. Cei care vin pe litoral numai în week-end este posibil să găsească tarife majorate, dar acelea sunt tarife de recepţie”, ne-a declarat Corina Martin, preşedinte al Asociaţiei de Promovare-Dezvoltare Litoral-Delta Dunării.
 
„Este foarte bine că au rămas aceleaşi tarife, pentru că salariile au rămas la acelaşi nivel cu cele din 2013”, ne-a spus o turistă venită pe litoral.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii