Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Sportivii care i-au reprezentat cu cinste pe aromâni au fost răsplătiți

ro

07 Apr, 2014 14:22 2759 Marime text
Simona Halep, Marius Stavrositu, Elisabeta Samara au fost premiați în cadrul celei de-a opta ediții a Festivalului Primuveara a Armanjloru. După muncă și răsplată! Tenismena aflată pe locul 5 în clasamentul WTA  și cu 7 trofee în vitrină, Simona Halep, a fost premiată de filiala din Constanța a Comunității Aromâne din România. Sportiva a primit o diplomă de onoare și o medalie pentru că a reprezentat cu cinste aromânii, însă din păcate antrenamentele nu i-au permis să vină la Constanța. Simona nu a fost singurul sportiv aromân medaliat. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a primit şi el o medalie şi o diplomă de onoare, urmat de hanbalistul campioanei HCM Constanţa, Marius Stavrositu.
Jucătorul HCM-ului a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului șef al FRH. Cristian Gațu nu vede însă cu ochi prea buni calitatea handbalului românesc.

“Am fost expus în fața unor oameni pe care eu îi stimez și ca etnie, dar și ca tot ceea ce fac într-o Românie, zic eu, care ar trebui să ofere mai mult acestei etnii. Au exact ceea ce am și remarcat ca lipsă la nivelul echipei naționale de handbal, au acea ambiție, acea dorință de a fi mai buni și lucrul acesta, dacă s-au manifesta, la un joc colectiv, automat ar aduce și succese”, a declarat Cristian Gațu, fost președinte FRH.
În cadrul celei de-a opta ediții a Festivalului Primuveara a Armanjloru au mai fost premiați jucatoarea de tenis de masă, Elisabeta Samara și rugbystul Nicolae Fulina. Nici Regele fotbalului românesc nu a fost uitat. Gheorghe Hagi a fost premiat, dar nu a putut fi prezent la Constanta, fiind plecat la Istanbul, unde a fost invitat să dea lovitura de începere a marelui derby dintre Galatasaray şi Fenerbache.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii