Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Slobozia, un oraș modern

ro

16 Nov, 2013 17:14 1922 Marime text
Reprezentanții Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia sunt mulțumiți că au reușit să finalizeze proiectul de reabilitare a zonei Piaţa Unirea mai devreme cu trei săptămâni de termenul limită stabilit. Săptămâna aceasta a fost redată în folosință și instalația de semaforizare din zonă, oprită în urmă cu aproximativ două luni.
 
„Avem termen 1 decembrie să finalizăm lucrările. Vom lucra și în weekend, trebuie să ne încadrăm în termen. Să sperăm că și vremea va ține cu noi. Am băgat pământ pentru spațiu verde, atât în zona dinspre parc, cât și în cea dinspre parcarea hotelului. Spre Parcul E14, am terminat trotuarul, urmează să mai chituim pe unde este nevoie. În zonă, s-au realizat marcaje, se circulă fluent, împreună cu Poliția Municipală s-au fixat indicatoarele, se circulă bine, eu trec des pe acolo. De asemenea, am schimbat instalația de iluminat în zona parcării din fața hotelului, în zona parcului s-au montat coșuri de gunoi, pentru ca lumea să nu arunce gunoaiele pe jos, s-a nivelat pământul fertil. Vineri, ne-am apucat de soclu pentru statuia domnitorului Mihai Viteazul. Săptămâna aceasta, sperăm să fie gata instalația de semaforizare din zonă, care, odată cu lucrările astea, s-a modificat și a trebuit reprogramată“, a declarat Ion Ștefan, șeful Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia.
 
În perioada următoare WC-ul public de la intrarea în Parcul E14 va fi demolat, iar în locul acestuia va fi construit unul modern.
 
„În ultima ședință de Consiliu Local, s-a aprobat scoaterea din funcțiune a WC-ului public din parcul E14, urmează, în cel mai scurt timp, demolarea acestuia și executarea unui alt WC în zona respectivă, unul modern, care să respecte anumite standarde“, a adăugat Ion Ștefan, șeful Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Slobozia.
 
Nici străzile din oraș nu au fost uitate. Autoritățile au turnat asfalt nou pe Gheorghe Doja, Crișan, precum și aleile din cartierul Gării. De asemenea au fost reabilitate și strazile Independenței, Ianache și Griviței.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii