Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Școala Politică de Vară se defășoară la Constanța

ro

22 Aug, 2014 20:33 2074 Marime text
Femeile Social Democrate s-au reunit la Mamaia în cadrul Scolii Politice de vară. Cele peste 250 de rezeprezentante ale sexului frumos vor socializa timp de trei zile la malul mării.
Sute de femei din toate colțurile țării, membre ale Partidului Social Democrat au venit special la Constanța, pentru a lua parte la Școala Politică de Vară. Până la 24 august, doamnele vor primi informaţii despre politica românească şi legislație. În ceea ce privește campania pentru alegerile prezidențiale, femeile social democrate vor învăța strategii de marketing politic .
“Încercăm să transmitem către femeile social-democrate contextul social-politic al desfășurării alegerilor din toamnă și regulile de comunicare cu electoratul”, ne-a spus Maria Lazăr, secretar general O.F.S.D.
În cadrul Școlii Politice de Vară vor fi dezbătute și subiecte precum Situația socio-economică a femeilor dar și discriminarea de gen, foarte evidentă în România.
„Putem lupta pentru directive și regulamente europene care să favorizeze femeile, pentru a se ajunge la egalitate între genuri. Din păcate, încă mai avem discriminare pe criterii de gen, atât la angajări în diverse locuri de muncă, precum și la alte activități”, ne-a declarat europarlamentarul Viorica Dăncilă.
Femeile social-democrate spun că luptă continuu pentru drepturile sexului frumos.
La închiderea primei zile a Școlii de Vară a femeilor social-democrate a participat și primul ministru Victor Ponta, care le-a cerut acestora să fie atente și implicate pe toată perioada campaniei electorale.
„Cât despre mine, vă pot spune că în următoarele 75 de zile nu merg la nicio saună, nu merg nicăieri, stau numai acasă. Nu trebuie să facem greşeli în următoarele 75 de zile”, a afirmat Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii