Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV S.C. RAJA S.A. a activat Comandamentul de Urgenţă

ro

30 Sep, 2013 14:59 1894 Marime text
S.C. RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de urgenţă, având în vedere avertizarea meteorologică de vreme rea. Echipele societăţii vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă în parametri optimi pe toată raza judeţului Constanţa. Pentru asigurarea unei bune funcţionări a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, S.C. RAJA S.A. a constituit zeci de echipe dotate cu utilajele necesare intervenţiilor.
 
“Chiar de aseară cele aproape 50 de echipaje de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, şi când spun utilaje mă refer la 22 de wome, vidanje şi 24 de pompe de mare capacitate, au acţionat în toate zonele oraşului predispuse spre inundaţii şi nu numai.”, a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt S.C. RAJA S.A.
 
Echipele de intervenție au în vizor, în principal, zonele cu risc crescut de inundanţii.
 
“Societatea noastră şi-a luat toate măsurile în sensul că de o lună de zile am demarat o amplă campanie de verificare şi curăţare a sistemului de preluare ape uzate şi pluviale. Sperăm că în aceste condiţii sistemul de canalizare să facă faţă. Evident, în momentul în care catităţile de precipitaţii sunt foarte mari şi cad într-un timp destul de scurt, sistemul este subdimensionat şi nu face faţă unui asemenea flux de precipitaţii.”, a mai spus Irina Oprea, purtător de cuvânt S.C. RAJA S.A.
 
Până la ora actuală, nu s-au înregistrat probleme la nivelul sistemelor de alimentare cu apă și canalizare. Abonaţii care înregistrează probleme pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii