Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV S-a grăbit spre moarte

ro

30 Dec, 2013 15:34 2593 Marime text
Finalul anului 2013 a adus unei familii din Constanţa o tragedie fără margini. O tânăra de numai 20 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație, produs seara trecută, între localitățile Pecineaga și Dulcești. Fata era singură în mașină și se îndrepta spre tatăl său. Lipsa de experiență la volan și viteza excesivă i-au curmat brusc destinul.
Fata de 20 de ani plecase din Pecineaga spre Dulcești pentru a-și aduce acasă tatăl, de la lucru. Pe drumul dintre cele două localități s-a produs tragedia.
“Am auzit o bubuitură de la cabină și când m-am uitat am vazut-o dându-se peste cap. Când m-am apropiat, fata era deja jos în față alături de mașină [...] decedată”, a declarat un martor al accidentului.
Tânăra nu purta centura de siguranță, iar în urma impactului a fost proiectată prin parbiz. Nu a avut nicio șansă.
“Se pare, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul direcției de mers, a derapat, a părăsit partea carosabilă [...] în momentul părăsirii părții carosabile s-a răsturnat, iar în momentul răsturnării, conducătorul auto, o persoană de sex feminin, a fost proiectată pe geamul lateral față stânga, după care a decedat”, a declarat ag. pp. Adrian Buzică, Poliția Rutieră Mangalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii