Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Radu Volcinschi este, oficial, noul prefect al județului Constanța

ro

19 Mar, 2014 19:00 2334 Marime text
Noul prefect al Constanţei a fost numit de Guvern prin hotărârea 159 din 12 martie 2014. El a depus jurământul de credinţă în faţa autorităţilor  judeţului Constanţa şi a subsecretarului de stat desemnat să oficieze ceremonia, chestorul Florea Oprea.
 
Radu Volcinschi  şi-a stabilit deja priorităţile. În primul rând ar dori ca la nivelul judeţului Constanţa să colaboreze în deplină armonie cu primarii urmând ca în continuare să  pregătească evenimentele care privesc instituţia condusă de el.
 
„Să nu avem niciun fel de probleme, asta îmi doresc în primul rând. După care, după alegerile europarlamentare și până atunci, ştiţi foarte bine că se centralizează ceea ce înseamnă  suprafețele de pământ care pot fi retrocedate. Acest lucru se face în fiecare Primărie, de către o comisie condusă de domnul primar. Acest lucru trebuie să fie gata până în luna septembrie, lucru pe care îl vom urmări şi îi vom ajuta pe primari acolo unde este nevoie.” a spus Radu Volcinschi.
 
Radu Volcinschi s-a aflat în funcţia de subprefect din mai 2012. El a asigurat interimatul la conducerea Prefecturii mai bine de o lună după ce fostul prefect Eugen Bola și-a dat demisia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii