Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Poştaşii vor deveni brokeri de asigurări

ro

05 Nov, 2013 10:16 2304 Marime text
Noutăţi în ceea ce priveşte Poşta Română. Cu pierderi de peste 52 de milioane de lei în 2012, directorul general al companiei doreşte să obţină profit transformându-i pe poştaşi în brokeri de asigurări. Liderul de sindicat al Poştei Române la Constanţa este sceptic că o asemenea decizie ar aduce profit companiei.

“Şi anul trecut compania a dorit să înregistreze profit şi observăm că veniturile actuale ale companiei sunt în scădere drastică. Înregistrăm pierderi mai mari decât anul trecut şi nu cred că vom înregistra profit în felul în care arată în momentul de faţă Poşta Română. Există în prezent în întreaga reţea, debandadă, jaf şi jale.”, a declarat Florin Gheorghiu, liderul Sindicatului Poşta Română Constanţa.

Poşta Română şi-a propus să obţină un profit de 100 milioane de lei în 2014,  iar soluția în acest sens este de pe piaţa brokerajului în domeniul asigurărilor, prin înfiinţarea Broker Poşta Română.

“M-aş bucura ca Poşta Română să-şi revină din punct de vedere financiar, dar prin ultimele decizii luate în anul 2013, Poşta Română nu are cum să-şi revină din punct de vedere financiar. Aceste măsuri ar trebui sprijinite prin alocarea de resurse umane acolo unde trebuie, prin înfiinţarea de structuri poştale care au fost desfiinţate pe orice criteriu numai pe cel economic nu.”, a declarat Florin Gheorghiu, liderul Sindicatului Poşta Română Constanţa.

Poşta Română a înaintat către Autoritatea de Supraveghere Financiară documentaţia pentru obţinerea avizului de funcţionare pe această piaţa a brokerajului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii