Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Petrecere câmpenească la Năvodari

ro

01 May, 2014 15:59 2996 Marime text
Serbarea câmpenească de 1 Mai Muncitoresc a adunat sute de turiști și constănțeni în Tabăra de la Năvodari! Mititeii au sfârâit pe grătare și berea rece a curs valuri în paharele celor care au ciocnit pentru startul sezonului estival 2014! Primarul orașului Nicolae Matei, împreună cu președintele Asociației Delta-Litoral, Corina Martin, au proclamat distracție până la ivirea zorilor în cele patru zile ale minivacanței de la malul mării!
Primarul Orașului Nicolae Matei, alături de Președintele ANAT și Asociația Litoral- Delta Dunării, Corina Martin au fost cei care au dat startul petrecerii.
“Începem cu această sărbătoare. La Năvodari muncim împreună, sărbătorim împreună. Vă spun <Bine ați venit>, și <Distracție plăcută>. Avem toate condițiile să ne simțim bine și să nu ne dezmințim niciodată că suntem români. Trebuie să rămânem români, naționaliști, patrioți, să ne iubim țara și semenii.” a declarat primarul orașului Năvodari, Nicolae  Matei.
„Nu puteam să dăm startul sezonului estival pe litoral decât de aici, de la Năvodari, de unde răsare soarele. Iubesc Năvodariul. am venit cu mulți prieteni, cu mașinile de epocă, cu motocicliști, cu fanfara de la RAJA. Am venit cu mașinile de la Raliul Deltei, cu toți prietenii noștri pentru a da startul sezonului 2014 de aici de la Năvodari. Domnule primar vă mulțumesc că organizați în fiecare an această sărbătoare pentru năvodăreni, dar noi vrem să aducem și turiștii alături de dumneavoastră și să avem un an cât mai bun, mai mulți turiști pe litoralul românesc și un Năvodari mai frumos.” a afirmat Corina Martin, președintele Asociației Litoral- Delta Dunării.
Sărbătoarea câmpenească a fost găzduită de Tabăra Delfinul, din Năvodari, așa ca petrecăreții s-au putut desfășura în voie, în aer liber, la picnic sau la grătar. Și pentru că pe scena au urcat nume mari ale muzicii populare autohtone, românii puși pe distracție au încins și hora.
Nu au lipsit nici artiștii momentului. Tinerii au avut ocazia să-i vadă pe What `s Up și Lorenna, Sylvie, Autentic dar și pe Axinte de la Vacanța Mare.
Serbarea Câmpenească de la Năvodari a devenit deja o tradiție, iar anul acesta petrecăreții și-au propus să bată recordul și să se distreze până la ivirea zorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii