Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Nu parcaţi maşina pe plajă!

ro

03 Jul, 2014 20:59 1695 Marime text
Amenzi uriaşe pentru şoferii care îşi parchează maşinile pe plajă! Asta îi aşteaptă pe toţi cei care nu respectă zonele de agrement de la malul mării. Încă de anul trecut, accesul maşinilor pe plajă a fost interzis în mai multe zone din staţiunea Mamaia, iar anul acesta pentru a fi siguri că şoferii le respectă restricţiile, poliţiştii sunt gata să-i amendeze cu sume astronomice.
Restricţia de a parca pe plajă este adresată atît turiştilor cît şi localnicilor şi este valabilă pentru zonele de agreement din toate staţiunile de la mare.
“Şoferii care pătrund pe plajă cu autoturisme personale vor fi sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 lei, conform Ordonanţei de Urgenşă nr.19/2006”, ne-a declarat Gabriel Mihăilă, Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Locale Năvodari.
Mai multe plaje au deja amenajate bariere care interzic accesul maşinilor pe nisip, iar cei care nu respectă regulile, riscă să dea banii de concediu pe amendă.
“Plajele trebuie să fie conservate, iar în zona lor pătrund numai autovehicule abilitate pentru intervenţie şi utilajele care efectuează lucrări de amenajare pe plajă”, a precizat Gabriel Mihăilă.
Amenzile usturătoare vin ca o modalitate de conştientizare a şoferilor teribilişti. Asta după ce, în urmă cu cîţiva ani, un şofer a trecut pur si simplu cu maşina peste mai mulţi turişti care făceau plajă la Costineşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii