Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Ministrul Turismului, Florin Jianu, în inspecție tehnică pe litoral

ro

29 Apr, 2014 16:11 2277 Marime text
Ministrul pentru IMM-uri și Turism, Florin Jianu, a fost astăzi în stațiunea Mamaia. Ministrul  a analizat timp de două zile litoralul românesc și a observat cât de bine pregătit este pentru a întâmpina turiștii. După o vizită în sudul litoralului a ajuns și în Mamaia unde lucrările de reabilitare și modernizare sunt în toi, chiar înainte de 1 mai.

„Cu toate că noi avem un șantier deschis în momentul de față, toți turiștii se vor simți fie în siguranță, fie bine găzduiți.” a declarat Decebal Făgădau, viceprimarul orașului Constanța.
Deși de 1 mai muncitorii vor fi tot la locurile de muncă din Mamaia, ministrul Florin Jianu este mulțumit de faptul că stațiunea  prosperă iar turiștii români și străini vor cotiza pentru economia  românească.
„Mamaia arată bine, uitați-vă pe plajă, acolo se lucrează, e normal. Nu trebuie să ne ferim de lucrul acesta, dar trebuie făcute lucrările, ele sunt necesare pentru toți cei care funcționează aici. E normal să se facă lucrări și să facem demersurile ca să fie totul în regulă, în ordine și să se termine așa cum s-a menționat. Din câte am înțeles și de la președintele ANAT, vom avea în această vară foarte mulți turiști și din Israel. Se constată faptul că turiștii din Polonia, tradiționali ai litoralului românesc în anii 80, deja vin.” a spus ministrul pentru IMM și Turism Florin Jianu.

„Am văzut că se investește pe termen lung și am văzut și devotamentul constructorilor care ne-au asigurat că toate lucrările vor fi gata până de 1 mai, respectiv 15 iunie. Trebuie să înțelegem, la un moment dat, că se face un sacrificiu în ceea ce privește această investiție care este pe termen lung.” a afirmat Sorin Filipescu, președintele ANAT.

Ministrul Florin Jianu a rămas impresionat de schimbările care au loc în stațiune și și-a exprimat susținerea față de inițiativele autorităților constănțene, de a duce la bun sfârșit proiectele europene deja demarate.
„Sper că, așa cum a spus și domnul ministru, să ne susțină în promovarea ordonanței de urgență care să ne dea o derogare pentru a putea finaliza aceste proiecte europene. După cum știți dumneavoastră constănțenii, până pe 15 iunie stațiunea nu este atât de aglomerată și putem lucra în continuare.” a precizat Decebal Făgădau, viceprimarul orașului Constanța.
În minivacanța de 1 mai, în stațiunea Mamaia sunt așteptați peste 30 000 de turiști care vor lua parte la evenimentele special organizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii