Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Maraton la Black Friday

ro

22 Nov, 2013 18:59 1760 Marime text
Confruntare de oferte și maraton la cumpărături! Așa ar putea fi descrisă ziua de Black Friday la Constanța! Centrele comerciale au fost luate cu asalt de către cumpărători, în timp ce site-urile de profil au afișat stocuri epuizate la doar câteva ore de la startul campaniei. Marii retaileri de produse electronice și electrocasnice se laudă cu stocuri inepuizabile, iar în unele cazuri, Ziua de Black Friday se prelungește pe o perioadă de 5 zile. Reduceri de la 10, 20, 30 si chiar 50 la sută!

Acestea sunt ofertele de Black Friday la produsele din domeniul IT și electrocasnice. Clienții au avut ocazia să cumpere la preț redus produsul visat, mai ales că marii retaileri au avut grijă să oferteze toată gama.
“Am început devreme astăzi, tocmai în idea faptului de a face față tuturor cerințelor. Am suplimentat personalul [...] stocurile pe care le-am realizat în momentul de față sunt cât pentru un trimestru. Campania va continua până pe data de 28 [...] vor fi șapte zile în care vor fi astfel de oferte”, a declarat Cristi Coman, manager magazin.

În topul listelor de cumpărături se află televizoarele, smartphonurile, tabletele și aragazurile. În timp ce administratorii de magazine susțin că au stocuri aproape de refuz, site-urile online au rămas fără produse la numai câteva ore de la deschiderea campaniei, ceea ce i-a nemulțumit pe unii clienți care așteaptă ofertele de sărbători. Chiar dacă cele mai multe dintre magazine au început campania de Black Friday, alți retaileri așteaptă ziua de 29 noiembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii