Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Mamaia Idu Trophy

ro

25 Aug, 2014 16:13 2282 Marime text
Luni a fost ultima zi a calificărilor la Mamaia Idu Trophy, turneul de 25 000 de dolari care se desfășoară până pe 31 august, la Mamaia. Marți se va stabilii ordinea pe tabloul principal, atât la simplu cât și la dublu și va avea loc și o conferință de presă.
În meciurile de calificare pe tabloul principal al turneului feminin de tenis, Mamaia Idu Trophy s-a consemnat deja o surpriză, Elena Bogdan, a treia favorită a calificărilor a fost eliminată de Georgia Andreea Crăciun, scor 4-6, 5-7.
În această seară se vor încheia calificările,în care sunt implicate mai multe jucătoare din România, iar mâine dimineață se va trage la sorți ordinea disputelor, atât la simplu, cât și la dublu.Dan Nicolae, arbitrul principal al turneului,consideră ca acesta  este ca valoare, al doilea din acest an, găzduit de România.
„Este un turneu important, care dă șansa jucătoarelor tinere să ajungă la acel turneu WTA la care doresc să ajungă. Îmi place să vin la acest turneu, terenurile sunt la o calitate foarte bună și mă aștept la meciuri spectaculoase. Indiferent cine ar câștiga, publicul va avea parte de spectacol. Din fericire, principalele favorite ale turneului sunt două jucătoare din România, iar premisele câștigării competiției de către ele sunt create”, ne-a declarat Dan Nicolae, arbitrul principal al Mamaia IDU Trophy.
Tot mâine va avea loc și o conferință de presă.Turneul la care Andreea Mitu, locul 160 WTA, este principala favorită, este dotat cu premii totale în valoare de 25000 de dolari.
La întreceri participă și câștigătoarea de anul trecut, Cristina Dinu, dar și Alexandra Cadanțu, fostul loc 58 în ierarhia WTA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii