Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Lucrătorii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare au amendat mai multe magazine

ro

14 Jan, 2014 18:20 1903 Marime text
Lucrătorii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare au amendat două magazine cu suma totală de 7 mii de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor și lipsa probelor din produsele preparate. De asemenea, au fost retrase de pe rafturile magazinelor produse din carne, lactate și panificație în valoare de 266 de mii de lei.
De la începutul anului, lucrătorii din cadrul Direcției Sanitar Veterinară au verificat mai multe unități de fabricare a prăjiturilor, depozite alimentare, supermarketuri și ferme.

“Activitatea de control s-a concentrat mai ales pe unități de comercializare și pe unități de alimentație publică, dar nu au fost neglijate nici celelalte tipuri de activități cu implicare sanitar-veterinară și pentru siguranța alimentelor. În acest context au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 7 mii de ron și de și 6 avertismente”, a declarat Corina Ivanciu, purtător de cuvânt DSV Constanța.
În plus, agenții comerciali au solicitat retragerea a 11 mii de kg de carne, peste 4 mii de kg de produse lactate, peste 3500 de kg de pește, produse de panificatie, valoarea totală a alimentelor retrase fiind de peste 366 de mii de lei. Întreaga cantitate a fost dirijată către unități de neutralizare urmând să fie distrusă prin incinerare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii