Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Legea salubrizarii, călcâiul lui Ahile

ro

06 Oct, 2013 16:10 2505 Marime text
Modificarea Legii salubrizării este intens discutată de politicieni. Prezent în emisiunea „Poveşti de succes”, de la Litoral TV, deputatul constănțean Eduard Martin a reiterat faptul că inițiativa modificării acestui document nu îi aparține iar acuzele care i se aduc cu privire la faptul că legea facilitează dezvoltarea activităților sale economice sunt total nefondate.

“Propunerea Legii pe salubritate, în primul rând nu este propunerea mea […] este a unui alt parlamentar […] s-a spus peste tot că-i propunerea mea […] eu fac parte din Comisia de Industrii a Parlamentului României în care se dezbate această propunere, unde suntem 31 de deputați și de unde pleacă un raport care e votat de 400 și ceva de deputați […] dar pentru că știu ce se întâmplă în acea lege, tot ce s-a întâmplat, tot ce s-a modificat în legea aia sunt update-uri făcute din 2006 până în 2013 […] legea e din 2006, cu toate modificările directivelor europene și celorlalte legi subsecvente naționale”, a declarat în direct la „Povesti de succes”, deputatul PSD, Eduard Martin.
 
Tot în cadrul emisiunii „Povești de succes”, deputatul constănțean a explicat motivele apartenenței sale politice dar și faptul că politica nu trebuie să fie o rampă de lansare pe o pantă a bunăstării personale.

„Eu cred în ideologia social-democrată care înseamnă așa: luăm taxe de la oamenii cu bani și îi susținem pe oamenii care nu reușesc să se susțină singuri – asistență socială, asigurări sociale pentru oamenii care nu reușesc singuri, ajutor social cât se poate de mult, indemnizații pentru mame. Eu cred în asta! Eu și familia mea am avut buzunarele pline înainte de a intra în politică [...] așa ne-a ajutat Dumnezeu. Am și muncit foarte mult [...] au fost și victime pe acest front al muncii și nu ascund să spun că tatăl meu a avut două infarcturi, unchiul meu a făcut un infarct, tatăl meu a făcut diabet [...] sunt victime colaterale”, a mai spus în direct la „Povesti de succes”, deputatul PSD, Eduard Martin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii