Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV În viteză...la spital

ro

15 Jan, 2014 12:06 1950 Marime text
Doi tineri au ajuns, noaptea trecută, la spital în urma unei curse nebune pe străzile Constanței! Mașina în care se aflau s-a făcut praf, după ce a intrat într-un stâlp și a ricoșat în doi copaci de pe trotuar. Cel care se afla la volan spune că un bolid negru ar fi apărut de nicăieri și i-ar fi tăiat fața, forțându-l să iasă în decor. Martorii accidentului de circulație susțin însă că șoferul avea viteză.

Accidentul s-a produs puțin înainte de miezul nopții, pe Bulevardul Ferdinand, din Constanța. La cum arata mașina după impact, Șoferul și cei trei pasageri au fost norocoși că au scăpat cu viață. La spital au ajuns doar doi dintre ei, un băiat și o fată, ambii de 23 de ani, însă medicii spun că se află în afara oricărui pericol.

Cât despre dinamica accidentului de circulație, șoferul implicat le-a declarat polițiștilor că o altă mașină i-ar fi tăiat fața, obligându-l să facă o manevră periculoasă. Cei care au fost martorii scenelor de coșmar spun că singurul lucru periculos a fost viteza cu care tânărul rula pe bulevard.
Polițiștii au luat în calcul și ipoteza bărbatului și au încercat să găsească eventuale urme ale impactului cu cealaltă mașină.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, însă cercetările sunt în curs de desfășurare. Până atunci, bărbatul nu mai are dreptul de a se urca la volan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii