Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Graba strică treaba

ro

01 Sep, 2014 12:38 1739 Marime text
Tamponare între un tir și un autoturism de lux. Evenimentul s-a petrecut în acest weekend în afara localității Păun, pe șoseaua națională spre Vaslui.
Ieri, un alt accident grav a avut loc în județul Iași, din cauza vitezei excesive şi a lipsei de experienţă a şoferului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.
Un ieşean a scăpat teafăr dintr-un accident grav care a avut loc, în Bucium, pe raza localităţii Păun. Acesta se afla la volanul unui autoturism de lux şi se îndrepta spre Vaslui. La un moment dat, maşina s-a ciocnit violent de un tir care circula din sens invers.
Șoferul autoturismului a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, fiind scos dintre fiarele contorsionate cu ajutorul pompierilor de la descarcerare. Traficul în zonă a fost blocat timp de două ore. În urma accidentului, autoturismul a fost avariat în proporţie de 70%. Medicii spun că starea pacientului este bună.
Un alt accident a avut loc ieri, când un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a răsturnat într-o curbă uşoară la dreapta, pe fondul vitezei excesive. Autoturismul său a fost avariat în proporţie de 50%, iar şoferul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursă foto: ziare-pe-net.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii