Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Gigi Becali solicită să fie transferat la Penitenciarul Poarta Albă

ro

02 Sep, 2013 18:52 2157 Marime text
Gigi Becali și-a exprimat dorința de a fi transferat la Poarta Albă. Acum, Comisia Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor trebuie să analizeze cererea, dar și care este motivaţia acestuia. La jilava, Becali a fost sancţionat după ce a folosit cartela unui deţinut. Reprezentanții penitenciarului Poarta Albă, spun că închisoarea este pregătită pentru a primi un deţinut cum este Gigi Becali. Acesta are regim semideschis.
 
„Cred că este prematur să discutăm pe tema acestui transfer, din moment ce nu avem nici o adresa oficială și nu există nici un răspuns la cererea sa. Am înțeles că în prezent, cererea este analizată de conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor.” a declarat subcomisarul Gabriel Botezan, purtător de cuvânt Penitenciarul Poarta Albă.
 
Gigi Becali își dorește acest transfer, mai ales că o mare parte din rudele sale trăiesc în Dobrogea și astfel va fi mai aproape de ele. De exemplu, soţia lui Gigi Becali, Luminiţa, este din Constanţa și tot aici latifundiarul din Pipera are şi o serie de fini, unii dintre ei foarte renumiţi pe plan local şi cu o stare materială de invidiat. Singura problemă pe care o va avea Becali, este că la penitenciarul Poarta Albă va trebui să împartă celula cu încă 11 sau 14 deținuți și nu cu doi cum făcea la Jilava. Gigi Becali ar fi prima persoană publică de notorietate care şi-ar ispăşi condamnarea în închisoarea de la Poarta Albă. În penitenciarul constănţean sunt 1.300 deţinuţi, dintre care 900 închişi la Poarta Albă şi 400 - la Valu lui Traian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii