Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Gata cu distracțiile periculoase la volan!

ro

22 Feb, 2014 14:16 2807 Marime text
O acțiune de amploare a polițiștilor de la Rutieră în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța a curățat străzile orașului de șoferi inconștienți. Seara trecută, niciun conducător auto nu a scăpat de testul Drager, fie pentru determinarea alcoolemiei sau chiar pentru determinarea substanțelor stupefiante. Zeci de șoferi au rămas fără permis, după ce s-au urcat la volan în prag de comă alcoolică, însă teribilismul unora nu s-a oprit aici! Unii dintre ei au făcut gesturi obscene, iar alții au sărit la bătaie și i-au amenințat pe jurnaliști, chiar de față cu polițiștii!
A fost plin de poliție, noaptea trecută, la Constanța. Filtrele rutiere s-au organizat în zonele cele mai intens circulate din oraș, dar și pe drumurile județene.
„Au ca obiectiv identificarea persoanelor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante. La acțiune participă lucrători lucrători de Poliție Rutieră și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog. Vor fi folosite atât aparatul Drager pentru testarea alcoolemiei, câr și aparatul Drager pentru testarea substanțelor stupefiante”, a declarat Inspector Principal Marius Ghiță, SPR Constanța.
Recent, autoritățile constănțene au achiziționat un aparat de ultimă generație care depistează substanțele stupefiante din saliva umană, iar polițiștii de la Rutieră în colaborare cu lucrătorii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa l-au testat pe șoferi. Unul dintre tineri a trecut testul pentru determinarea stupefiantelor, însă l-a picat pe cel de alcoolemie. Cu o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Până la primele ore ale dimineții, polițiștii au ridicat zeci de permise auto, iar cea mai mare valoare înregistrată pe etilotest a fost de aproape 1 la mie. Centrul Constanței a fost zona cu cele mai multe probleme. De la șoferi fără permis de conducere și șoferițe băute, până la scandaluri în plină stradă, polițiștii au avut parte de o noapte plină de evenimente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii